iPhone reparatie Almelo bij FixjeiPhone

FixjeiPhone buitenkant

iPhone reparatie laten uitvoeren bij FixjeiPhone in Almelo? Bij FixjeiPhone in Almelo kan je jouw iPhone of iPad vakkundig laten repareren. Je kunt op afspraak direct langskomen bij ons filiaal in Almelo en zo voorkom je het om dagen niet bereikbaar te zijn.

Tijdens de iPhone reparatie kan je gewoon meekijken zodat je precies weet hoe deze wordt uitgevoerd. Elke iPhone reparatie wordt uitgevoerd met iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de iPhone na de reparatie goed functioneert!

Afspraak maken? Bel: 085 047 1 633

iPhone reparatie Almelo:

Wil je jouw iPhone vakkundig laten repareren in Almelo? Klik hieronder op jouw type iPhone of iPad om de reparatie tarieven te bekijken bij FixjeiPhone Almelo.

Daarom laten repareren bij FixjeiPhone in Almelo:

Ruim 20.000 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9!

Hoogste kwaliteit iPhone en iPad onderdelen

Professionele reparateurs voor het uitvoeren van de reparaties

Uitstekende service: altijd bereikbaar om al je vragen te beantwoorden

No cure, no pay wanneer je iPad of iPhone niet gerepareerd kan worden, betaal je niets*

Snelle reparatie service zodat je snel je iPhone of iPad terughebt

Warme koffie tijdens het meekijken van je reparatie

Contact gegevens FixjeiPhone (Almelo)

E-mail: info@fixjeiphone.nl (antwoord binnen 1 werkdag)
Afspraak maken voor reparatie: 085 047 1 633
Adres: Virulyweg 21-A
Postcode en plaats: 7602 RG Almelo

Openingstijden (afhalen bestelling en reparatie op afspraak)

Maandag:10:00 – 18:00 uur
Dinsdag:10:00 – 18:00 uur
Woensdag:10:00 – 18:00 uur
Donderdag:10:00 – 18:00 uur
Vrijdag:10:00 – 18:00 uur
Zaterdag:10:00 – 18:00 uur (alleen reparaties op afspraak)
Zondag:gesloten

FixjeiPhone zit in Almelo maar is ook goed bereikbaar voor mensen uit Wierden, Rijssen, EnterBorne, Hengelo, Enschede en omgeving van Twente.

iPhone laten repareren bij FixjeiPhone in Almelo

Davey met open iPhone

In de omgeving Almelo kan je terecht voor je iPhone reparatie bij FixjeiPhone. Een defecte iPhone is erg vervelend en je bent in de meeste gevallen dan ook snel op zoek naar een goed bedrijf om je iPhone te laten fixen. Je kunt je Apple reparatie dan ook zonder zorgen laten uitvoeren in Almelo door een van de specialisten van FixjeiPhone.

Gelukkig kan je bij FixjeiPhone direct terecht voor het laten repareren van je iPhone in Almelo. Tijdens de iPhone reparatie in Almelo kan je bij een van onze specialisten in de meeste gevallen gewoon meekijken met de reparatie. Tijdens de reparatie voert een van de specialisten van FixjeiPhone je reparatie uit!

Tijdens het uitvoeren van de reparatie zal alleen worden gewerkt met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo ben je er als klant zeker van dat de iPhone goed wordt gerepareerd en deze weer zal functioneren zoals je bent gewend. Daarnaast zit er vanzelfsprekend ook gewoon 6 maanden garantie op het uitvoeren van de reparatie.

Plan je Apple iPhone reparatie in bij FixjeiPhone Almelo

Om snel terecht te kunnen voor de reparatie van je Apple iPhone adviseren wij om contact op te nemen. In veel gevallen zullen wij dit dezelfde dag nog inplannen zodat je iPhone zo snel mogelijk klaar is. De reparatie kan meestal binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Naast iPhone reparaties kan je tegenwoordig ook terecht voor bijvoorbeeld je Samsung Galaxy S9 reparatie. Woon je niet in de buurt van Almelo maar wil je toch je iPhone laten repareren? Bekijk dan onze opstuur service mogelijkheden en stuur je iPhone op!

Meest voorkomende iPhone reparaties in Almelo

Heeft je iPhone last van waterschade? Je bent namelijk niet de eerste zijn die per ongeluk z’n iPhone in het water hebt laat vallen. Of loopt de batterij van je iPhone snel leeg? Het is natuurlijk super vervelend dat je toestel niet meer naar behoren werkt. Gelukkig kan jij je iPhone eenvoudig en snel in Almelo door de specialisten van Fixjeiphone laten repareren.

FixjeiPhone in Almelo heeft al meer dan 100.000+ iPhone reparaties succesvol uitgevoerd. We voeren verschillende reparaties uit, zoals het vervangen van de batterij, reparatie van het scherm en het plaatsen van een nieuwe dockconnector. Het is mogelijk om telefonisch een reparatie afspraak in te plannen.

Heb je geen tijd om je iPhone langs te brengen? Dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van onze ophaalservice.

Onze meest voorkomende iPhone reparaties:

  • iPhone scherm en LCD reparatie wanneer deze bijvoorbeeld is gebarsten
  • Waterschade reparatie
  • Batterij reparatie wanneer de batterij van je iPhone snel leeg loopt
  • Dockconnector reparatie wanneer je iPhone niet meer oplaadt
  • Home button reparatie

Ben je benieuwd naar de reparatietarieven van FixjeiPhone? Bekijk dan de reparatietarieven van jou type iPhone. Wij maken gebruik van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPhone de kwaliteit behoudt die je ook verwacht! Op elke reparatie geven we standaard 6 maanden garantie. FixjeiPhone rekent geen onderzoekskosten voor je reparatie. Dit zorgt ervoor dat je altijd op onze kwaliteit kunt vertrouwen.

Kunnen wij je iPhone, iPad, Macbook, iMac of Samsung niet repareren, dan betaal je hier geen extra kosten voor. Dit komt niet vaak voor, want in de meeste gevallen is het probleem voor ons te verhelpen.

Apple reparatie Almelo

Ook voor andere Apple reparaties ben je bij FixjeiPhone aan het juiste adres. Zo kunnen we ook jou iPad, Macbook en iMac snel en vakkundig en betrouwbaar repareren. Wil jij je Apple laten repareren? Neem dan contact met op ons. Je Apple reparatie wordt altijd vakkundig uitgevoerd en op elke reparatie zit standaard 6 maanden garantie.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je reparatie uit te voeren. Bekijk ons Apple onderdelen assortiment van de hoogste kwaliteit. We raden je aan om alleen te repareren met Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit! Samen met onze duidelijke Apple reparatie handleidingen ondersteunen we jou tijdens de reparatie. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen dan kan je contact opnemen met een Apple reparatiespecialist via de chat. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze opstuur service.

Apple refurbished devices

Het kan natuurlijk voorkomen dat je iPhone niet meer gemaakt kan worden of dat de kosten hiervan het niet meer waard zijn. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide speciaal geselecteerde refurbished assortiment. Met 12 maanden garantie weet je zeker dat deze Apple iPhone een goede aankoop is! Elke iPhone is op meer dan 50 punten gecontroleerd! Bekijk hier het aanbod refurbished Apple producten ». Wil je meer weten over refurbished en wat het verschil is tussen refurbished en tweedehands? Dat verschil leggen we je graag uit.

FixjeiPhone levert Refurbished Apple producten van 5 sterren kwaliteit.

Onze missie

De missie van FixjeiPhone Almelo is om de beste kwaliteit te leveren voor de juiste prijs. Kwaliteit staat bij FixjeiPhone Almelo op de eerste plaats. Er wordt alleen gerepareerd met hoge kwaliteit iPhone onderdelen. Het is erg jammer dat er veel reparateurs zijn die met goedkope onderdelen de kwaliteit van de iPhone omlaag halen. Apple staat bekend vanwege kwaliteit en dit willen we graag zo houden.

Een kijkje bij FixjeiPhone (Almelo) achter de schermen:

FixjeiPhone buitenkantFixjeiPhone reparatieFixjeiPhone magazijnFixjeiPhone cursus