BLOG

iPhone 5c en 5s hebben een andere achter camera

Op 26 maart 2014, door Davey
1 reacties 2 min. leestijd

(De camera van de iPhone 5c en iPhone 5s is anders dan die van de iPhone 5 en voorgaande generaties. Namelijk de flitser van de achter camera zit niet vast aan de camera zelf. Wat we normaal wel gewend zijn van Apple)
Zoals je op de afbeelding links kan zien zit er een kabel aan de achter camera van de iPhone 5 vast. Dit heeft Apple veranderd bij de iPhone 5c en iPhone 5s.

Zoals we altijd wel wat veranderingen bij Apple gewend zijn. Het was namelijk ook wel een beetje vervelend om de flitser weer terug te zetten in het midden frame.

Vanaf de iPhone 5c en iPhone 5s heb je hier dus gelukkig geen last meer van. Naas het verschil in camera zijn er ook nog wel meerdere verschillen tussen de iPhone 5c en iPhone 5s.

Eerder heb ik ook al een keer een bericht gemaakt over de capaciteit van de batterij van de iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s. Hieruit bleek ook dat de iPhone 5s net iets betere batterij had dan de andere 2 iPhones.

Als iPhone reparateur ben ik wel blij met wijziging van Apple. Nu kunnen we de flitser wel iets makkelijk weer terugzetten. als we de iPhone 5s of 5c achter camera gaan vervangen. Dit is niet een veel voorkomende reparatie, maar alle verbeteringen zijn welkom.

Een reden waarom Apple dit heeft gedaan weet ik niet, ik verwacht dat Apple een andere leverancier heeft voor de filters van de iPhone 5c en iPhone 5s, maar nogmaals dit is iets wat ik persoonlijk verwacht. Op de afbeelding die je rechts ziet, kan je zien dat er geen kabel aan de achter camera zit. Dit heeft Apple nieuw ontwikkeld voor de iPhone 5c en iPhone 5s.

Heb je wat aan dit bericht gehad? Of heb je vragen over het bericht, dan zal ik het waarderen als je een leuke reactie onder dit bericht wil plaatsen! En even op de social media knoppen wil klikken.

Je kunt ook een Refurbished iPhone 5s bestellen in onze webshop, Refurbished iPhones bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reactie op “iPhone 5c en 5s hebben een andere achter camera

  • Tijdens het bellen en ontvangen hoor ik niets wat de persoon praat Maar met whatsapp wel.Ik heb een iPhone 5s

    Rewish Tjikhoeri op 16 september, 2016

Geef een antwoord