BLOG

Hoe krijg ik sim-contacten op mijn iPhone

Op 1 november 2013, door Davey
0 reacties 2 min. leestijd

Als je een iPhone heb dan wil je natuurlijk ook je sim-contacten in de lijst hebben, dit kan erg eenvoudig en ik ga jullie hier uitleggen hoe je jouw sim-contacten op je iPhone kunt krijgen. Zorg er wel voor dat de contacten van je vorige mobiele telefoon op je sim-kaart staat en niet op de telefoon zelf, want anders moet je de sim-contacten eerst op de sim-kaart zetten.

Sim-contacten importeren op de iPhoneHoe krijg ik sim-contacten op mijn iPhone

Als je jouw sim-contacten wilt importvaren van de sim-kaart dan moet je als eerste naar Instellingen gaan, hier kiezen we de optie E-mail, contacten, agenda’s. Hier krijg je een hele lijst met opties te zien, het enige dat je nu nog moet doen in naar onderen scrollen en daar vind je vervolgens de optie Importeer simcontacten. Door deze optie te kiezen importeert de iPhone alle sim-contacten van jouw sim-kaart naar de contacten lijst. Dit is het enige wat je eigenlijk moet doen, als je geen contacten ziet staan na het importeren dan staan er geen contacten op je sim-kaart en misschien nog wel op je oude mobiele telefoon.

Als je contacten van een Android toestel wilt overzetten naar een iPhone, dan raad ik het aan om dit te doen met een Gmail account, aangezien Android alles synchroniseert met Gmail (als dit is ingesteld) kan je in één keer al deze contacten op de iPhone importeren door het Gmail account hier toe te voegen. Zorg er wel voor dat na het toevoegen van het account de optie contacten wel aan is, dit kan bij:

instellingen->E-mail, contacten, agenda’s->je Gmail acount->Contacten.

Hopelijk heb jij de contacten succesvol kunnen importeren van je sim-kaart, als dit niet is gelukt zou je dus eerst alle contacten van je oude telefoon moeten exporteren naar de simkaart. Als jullie vragen hebben of ons wilt bedanken dan kan dat door ons te liken op Facebook of hieronder een reactie te plaatsen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord