iPhone 7 scherm kopen

Toon:
per pagina

15 producten

Sorteer op :

iPhone 7 scherm en LCD kopen om je gebarsten glas of je kapotte LCD te repareren? Hieronder vind je alles wat je nodig hebt om zelf je iPhone 7 scherm en LCD te vervangen (met reparatie video).

1 / 1

Eenvoudig zelf je iPhone 7 scherm en LCD vervangen

Tegenwoordig is het geen hogere wiskunde meer om het kapotte scherm van je iPhone 7 te vervangen. Het team van FixjeiPhone heeft namelijk een eenvoudige reparatie handleiding gemaakt waarin je stap voor stap kunt zien hoe je de reparatie eenvoudig uitvoert in ongeveer 15 minuten.

Een groot voordeel van deze handleiding is dat je met behulp van de video exact kunt zien hoe de reparatie verloopt.

Wat zijn de iPhone 7 scherm kwaliteit verschillen?

Veel mensen hebben nog nooit een reparatie uitgevoerd, het is dan ook makkelijk om even wat extra in te lezen over de verschillen in kwaliteit.

Standaard kwaliteit: het iPhone 7 scherm van standaard kwaliteit bevat een copy LCD en heeft daardoor een minder mooie kleurweergave dan het originele iPhone 7 scherm, het glas is dan ook minder dik en zal daardoor sneller barsten.

A+ kwaliteit: het iPhone 7 scherm en LCD van A+ kwaliteit heeft een refurbished LCD waardoor de kleurweergave exact hetzelfde is als het origineel. Met glas en een frame van de meest hoge kwaliteit heb je een fantastisch scherm met een goede levensduur.

Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD vervangen (video):

Heb je vragen over een iPhone 7 scherm en LCD of over je reparatie?

Heb je na het lezen van deze pagina vragen over je reparatie of over een product die je wilt aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op zodat een van onze reparatie specialisten je kan adviseren!

Het team van reparatie specialisten kan je altijd adviseren tijdens je reparatie.