iPhone 6 scherm kopen

Toon:
per pagina

12 producten

Sorteer op :

iPhone 6 scherm en LCD kopen om zelf eenvoudig je gebarsten scherm of je kapotte LCD te repareren? Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt voor je reparatie. Met de reparatie handleiding (met video) is dit eenvoudig zelf te doen!

1 / 1

Zelf je iPhone 6 scherm en LCD repareren

Het zelf repareren van je iPhone 6 is tegenwoordig geen hogere wiskunde meer. Met onze uitgebreide reparatie handleiding zie je stap voor stap hoe je eenvoudig het scherm kunt vervangen.

Daarnaast hebben we ook nog eens voorgemonteerde schermen, deze schermen zijn in slechts 10 minuten te vervangen. Alle voorgemonteerde schermen voor de iPhone 6 bevatten namelijk al de oorspeaker, de voorcamera kabel en nog veel kleine houdertjes die je normaal van het oude naar het nieuwe scherm overzet.

Verschillen in kwaliteit bij het iPhone 6 scherm en LCD

Er zijn veel verschillende soorten schermen te koop voor je iPhone 6. Er zijn dan ook grote verschillen wat betreft de kwaliteit. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er voorgemonteerde en niet voorgemonteerde schermen.

Een voorgemonteerd scherm zal je reparatie een stuk eenvoudiger en sneller laten verlopen, dit scherm adviseren we dan ook voor een beginnende reparateur. Naast het type scherm zit er ook een groot verschil in de kwaliteit van het scherm. A+ kwaliteit schermen hebben namelijk een compleet ander LCD en daarbij ook een ander soort glas en het frame.

Het iPhone 6 scherm van A+ kwaliteit heeft het meest hoge kwaliteit LCD en daarbij de hoogste kwaliteit glas. Dit beide zal zorgen voor een optimale levensduur en natuurlijk het goed functioneren van het scherm.

Voorgemonteerd iPhone 6 scherm en LCD vervangen (video):

Vragen over de iPhone 6 scherm of over de reparatie?

Heb je na het bekijken van de video of het lezen van de productpagina’s nog vragen? Neem dan direct contact met ons op zodat een van de specialisten van FixjeiPhone je kan adviseren!