iPhone 11 kleuren
BLOG

De 6 kleuren van de iPhone 11

Op 11 mei 2022, door Ramon
0 reacties 3 min. leestijd

Je bent erover uit dat je weet dat je een iPhone 11 gaat kopen, maar je vraagt je af in welke kleuren de iPhone 11 beschikbaar is. Om je te helpen hebben wij een compleet overzicht gemaakt van alle iPhone 11 kleuren.

De 6 kleuren van de iPhone 11

Apple bracht in 2019 drie verschillende iPhones uit, de iPhone 11 is er 1 van. De iPhone 11 is de best betaalbare en de kleurrijkste iPhone van de 11-serie. Vroeger was een iPhone slechts leverbaar in 2 kleuren, tegenwoordig is dit wel anders. Zo is de iPhone 11 leverbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Er is voor iedereen wel een kleur die bij hun past. De kleuren zijn in vergelijking met de iPhone XR, de voorganger van de iPhone 11, meer pastel kleuren geworden. Ook dit jaar is de iPhone in een rode variant verkrijgbaar die geld ophaalt voor een goed doel. Vandaar dat deze kleur ook wel (PRODUCT)RED wordt genoemd. Verder is de iPhone 11 leverbaar in twee nieuwe kleuren; groen en paars, deze kleuren vervangen blauw en koraal.

iPhone 11

De 4 kleuren van de iPhone 11 Pro (Max)

In tegenstelling tot de iPhone 11, is het kleurenpalet van iPhone 11 Pro (Max) minder breed. Je kunt kiezen uit 4 chique kleuren.

iPhone 11 Pro

Populairste kleuren iPhone 11

Na het zien van alle kleuren vraag jij je zeker af, wat is de populairste iPhone 11 kleur? Het antwoord zal je niet verbazen want de neutrale zwarte en witte kleuren worden nog steeds het meest gekozen, maar ook de rode kleur is populair. In het geval van de iPhone 11 Pro kleuren zijn dit Grafiet en Zilver omdat deze de veiligste keus zijn en overal bij passen. Toch is de nieuwe groen kleur van de iPhone 11 erg populair onder mannen, want het ziet er stoer uit.

Nieuwe kleuren voor iPhone 11 (Pro)

Apple onthulde tijdens de lancering in september 2019 drie nieuwe kleuren voor de iPhone 11-serie, namelijk groen, paars en midnight green. De kleur midnight green die te vinden is op iPhone 11 Pro (Max) serie hebben we nog niet eerder gezien. De iPhone 11 Pro heeft van zich zelf al een luxe uitstraling, maar in de kleur midnight green ziet het toestel er nog luxer uit.

Refurbished iPhone 11 Pro Max groen

Meer iPhone 11 blogs

iPhone 11 kleuren in combinatie met een hoesje

Een ding is wel de moeite waard om te vermelden. Wanneer je van plan bent om je iPhone 11 te beschermen met een hoesje zie je minder van de kleur. Houdt er wel rekening mee dat de vierkante verhoging op de achterkant, waar de camera’s zich bevinden, vaak niet bedekt wordt door een hoesje, waardoor deze kleur is vaak nog wel zichtbaar blijft. Ben je trots op de kleur van je iPhone en wil je dat graag met iedereen delen? Kies dan een transparant TPU-hoesje, met dit hoesje kun je de kleur van de iPhone 11 blijven bewonderen.

Welke iPhone 11 kleur past bij jou?

Nu jij alle kleuren hebt ontdekt kan je een keuze maken. Ga je voor de rode iPhone 11 of toch voor de midnight green iPhone 11 Pro? Door voor een refurbished iPhone van FixjeiPhone te kiezen, bespaar je geld en krijg je ook nog eens 2 jaar garantie, ook op de batterij. Met Keurmerk Refurbished kies je voor zekerheid!

Refurbished iPhones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord