HANDLEIDING

iPad Mini WiFi en bluetooth antenne vervangen

Dit heb je nodig

Nog 16 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Problemen met de iPad Mini WiFi en bluetooth antenne en wil je dit zelf oplossen? Deze iPad Mini WiFi en bluetooth antenne bevindt zich links onderin de iPad Mini en gaat gelukkig niet heel vaak kapot. De antenne is erg belangrijk voor het goed kunnen functioneren van je WiFi en bluetooth.

Het vervangen van de iPad Mini WiFi / bluetooth antenne is een gemiddelde reparatie die ongeveer 45 minuten zal duren. Gebruik tijdens het vervangen van deze antenne altijd goed onderstaande reparatie video zodat je geen fouten maakt tijdens het vervangen van de antenne.

Het vervangen van de iPad Mini WiFi / bluetooth antenne is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • slecht / geen WiFi bereik
  • slecht / geen bluetooth bereik

Belangrijk tijdens iPad Mini WiFi en bluetooth antenne reparatie:

Tijdens het uitvoeren van de reparatie is het belangrijk dat je erg voorzichtig te werk gaat zodat je niets beschadigt tijdens de reparatie. In de reparatie video is goed te zien hoe belangrijk het goed verwarmen van de iPad is zodat je het scherm goed kunt demonteren en deze niet kapot gaat tijdens het demonteren. Het advies is om het reparatie mes en plectrums te gebruiken voor het goed demonteren van het scherm.

Veel reparateurs gebruiken tijdens een iPad reparatie de magnetische projectmat zodat je geen fouten kunt maken tijdens het terugplaatsen van de schroeven. Gebruik voor het uitvoeren van de reparatie altijd gereedschap en iPad Mini onderdelen van de hoogste kwaliteit!

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad Mini / WiFi bluetooth reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Als de video té snel gaat kan je de video natuurlijk pauzeren.

iPad Mini WiFi en bluetooth antenne vervangen (video):

>

Dit product bestellen?

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

288 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

120 beoordelingen

Tijdelijk uitverkocht

 7,95
Montage tape pakket

2 variaties

Morgen in huis

 11,95 30,85

Belangrijk tijdens de reparatie

Bij het uitvoeren van deze iPad Mini WiFi en bluetooth antenne reparatie is het belangrijk om voldoende de tijd te nemen tijdens het demonteren van het scherm en bij het vervangen van de antenne. Wanneer je bij het demonteren van het scherm te snel te werk gaat zal het scherm breken en dat wil je natuurlijk voorkomen! Bij het terugplaatsen van het scherm is het belangrijk dat je de oude plakresten van de montage tape goed verwijdert en vervolgens goede montage tape gebruikt zodat het scherm goed blijft zitten!

Direct aan de slag

Nu je de reparatie handleiding hebt gelezen en de video hebt bekeken ben je op de hoogte van de reparatie mogelijkheden. Goed gereedschap en iPad Mini onderdelen van de hoogste kwaliteit is het halve werk! Wanneer je er tijdens deze reparatie niet uitkomt en je de onderdelen bij FixjeiPhone hebt besteld kan een van de reparatie specialisten je via de chat verder helpen. Je kunt alle iPad Mini onderdelen bestellen in onze webshop »

Heb je nog vragen over de iPad Mini WiFi en bluetooth antenne vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reactie op “iPad Mini WiFi en bluetooth antenne vervangen

  • Hoi een nieuwe dockconnector se gekocht super geregeld zelfs de homebuton konector zat er al vast op hoefde ik niet meer over te zetten goede uitleg via filmpjes al vaker wat gekocht bij jullie dik tevreden ?gr Henk uut veendam

    Henk oldenburger op 22 juli, 2018

Geef een antwoord