HANDLEIDING

iPad Mini LCD vervangen

Dit heb je nodig

iPad Mini LCD
iPad Mini LCD  44,95 In winkelmandje

Nog 16 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Problemen met je iPad Mini LCD en heb je daardoor vlekken, strepen op je beeldscherm of functioneert het hele LCD niet meer? Een beschadiging in het LCD kan snel ontstaan door bijvoorbeeld een val van de iPad Mini of tijdens het uitvoeren van een andere reparatie zoals bijvoorbeeld het vervangen van het scherm. In deze uitgebreide handleiding (met video) leggen we je precies uit hoe je dit probleem zelf kunt fixen!

Het vervangen van het iPad Mini LCD is een reparatie die erg veel voorkomt. Het vervangen van het LCD is gelukkig geen moeilijke reparatie en zal ongeveer 30 minuten duren. Na een val kan het zijn dat zowel het scherm als het LCD kapot is, het verwijderen van het kapotte scherm en LCD zal dan vanwege het gebroken glas iets langer duren.

Net als bij de andere iPad’s (behalve de iPad Air 2) is het mogelijk om het LCD afzonderlijk van het scherm te vervangen. Het vervangen van het iPad Mini LCD is in de meeste gevallen de oplossing voor:

 • strepen / vlekken op het LCD
 • zwart beeld (door defect LCD)

Belangrijk tijdens iPad Mini LCD reparatie:

De iPad Mini LCD reparatie video is hieronder te bekijken. Het is belangrijk om bij de plaatsing van het LCD voorzichtig te werk te gaan zodat je het nieuwe LCD niet beschadigt. Net als bij andere iPad Mini reparaties is het belangrijk om de oude montage tape (op het bestaande scherm) goed te verwijderen en hier vervolgens nieuwe montage tape op te plaatsen zodat het scherm goed blijft zitten.

Voordat je deze reparatie zelf gaat uitvoeren is het vanzelfsprekend nodig om de juiste gereedschap en onderdelen te bestellen. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad Mini LCD reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad Mini LCD vervangen (video):

>

Dit product bestellen?

iPad Mini LCD
4 beoordelingen

Morgen in huis

 44,95
iPad Mini scherm

2 kleuren

Morgen in huis

 29,95
Montage tape pakket

2 variaties

Morgen in huis

 11,95 30,85
Reparatieset 15 in 1

288 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

Belangrijk tijdens de reparatie

Zoals we je eerder hebben verteld is het erg belangrijk om vanwege de grote kwetsbaarheid van het LCD voorzichtig te werk te gaan zodat je deze niet beschadigt. Neem voldoende de tijd en gebruik goed gereedschap waarmee je de reparatie eenvoudig kunt uitvoeren.Je kunt alle iPad Mini onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu je deze handleiding hebt gelezen en de video bent bekeken ben je klaar om zelf je iPad Mini LCD te gaan vervangen! FixjeiPhone verkoopt alleen onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en je iPad Mini weer zoals vanouds zal werken.

We wensen je veel succes met het vervangen van het LCD. Heb je de onderdelen bij FixjeiPhone gekocht en kom je er tijdens de reparatie niet uit? Klanten van FixjeiPhone kunnen tijdens de reparatie altijd de chat raadplegen voor hulp van een van de reparatie specialisten!

Heb je verder nog vragen over het iPad Mini LCD vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties op “iPad Mini LCD vervangen

 • Beste Davey,
  Is er ook een reparatiefilm voor het herstellen van het scherm van een I-pad mini 4? Ik lees dat je de sleep / wake sensor dient te solderen indien je deze wilt behouden?

  Sofie op 27 november, 2021
  • Hé Sofie, Wij hebben zelf nog geen video van de scherm reparatie van de iPad mini 4. Het klopt dat je de sleep/wake moet solderen op het nieuwe scherm. Gr. Davey

   FixjeiPhone Davey op 29 november, 2021

Geef een antwoord