HANDLEIDING

iPad Mini koptelefoon aansluiting vervangen

Dit heb je nodig

Nog 16 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Een kapotte iPad Mini koptelefoon aansluiting is erg vervelend en zeker wanneer je deze dagelijks nodig hebt! Gelukkig laten we je doormiddel van deze handleiding (samen met een uitgebreide video) stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt vervangen. Het vervangen van de koptelefoon aansluiting is dan ook de oplossing voor het niet meer functioneren van het koptelefoon geluid.

Het vervangen van de iPad Mini koptelefoon aansluiting komt gelukkig niet vaak voor maar is wel erg vervelend. De reparatie wordt gezien als een reparatie van gemiddeld niveau en zal ongeveer 40 minuten duren. Het advies is dan ook om tijdens het uitvoeren van de reparatie de video er stap voor stap bij te houden zodat je precies ziet hoe Davey de reparatie uitvoert.

Het vervangen van de iPad Mini koptelefoon aansluiting is de de oplossing voor:

  • niet functionerende koptelefoon aansluiting

Belangrijk tijdens iPad Mini koptelefoon aansluiting reparatie:

Net als bij andere iPad Mini reparaties is het belangrijk dat je tijdens het verwijderen van het scherm voldoende de tijd neemt om het scherm voorzichtig te demonteren zodat deze niet kapot gaat, het advies is dan ook om het scherm te verwarmen met een heat gun of een warmtemat. Bij het terugplaatsen van het scherm is het belangrijk om alle oude lijmresten bij zowel het iPad Mini frame als het iPad Mini scherm goed te verwijderen zodat de nieuwe montage tape goed zal blijven zitten op het scherm.

Om tijdens het vervangen van de iPad Mini koptelefoon aansluiting geen fouten te maken is het erg belangrijk om zeker tijdens deze relatief lange reparatie een magnetische projectmat te gebruiken zodat je geen fouten kunt maken met het terugplaatsen van de schroeven. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad Mini koptelefoon aansluiting reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Als de video té snel gaat kan je de video natuurlijk pauzeren.

iPad Mini koptelefoon aansluiting vervangen (video):

Dit product bestellen?

2 kleuren

Morgen in huis

 7,95
Reparatieset 15 in 1

288 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 17,95

120 beoordelingen

Tijdelijk uitverkocht

 7,95
Montage tape pakket

2 variaties

Morgen in huis

 11,95 30,85

Belangrijk tijdens de reparatie

Nu je de video hebt bekeken ben je precies op de hoogte hoe jij zelf de iPad Mini koptelefoon aansluiting kunt vervangen. Zoals we in de video meerdere malen aangeven is het belangrijk om voldoende de tijd te nemen voor het voorzichtig demonteren van het scherm. Gebruik de speciale lijmverwijderaar voor het goed kunnen verwijderen van de oude lijmresten, wanneer je dit niet doet zal de nieuwe montage tape niet goed blijven zitten en zal het scherm na een tijd los komen zitten.

Ga altijd rustig te werk en kies altijd voor onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit! Je kunt alle iPad Mini onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag

Nu ben je helemaal klaar voor de reparatie! Vergeet niet om de reparatie video ook tijdens de reparatie goed te gebruiken. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen en heb je de onderdelen bij FixjeiPhone gekocht? Neem dan contact met ons op via de chat zodat een van onze reparatie specialisten je verder kan helpen!

Heb je nog vragen over het vervangen van de iPad Mini koptelefoon aansluiting? Neem dan contact met ons op via de chat zodat wij je verder kunnen helpen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord