iPad Air 2 reparatie handleidingen

iPad Air 2 kapot en wil je dit zelf repareren? Met de uitgebreide iPad Air 2 reparatie handleidingen kan jij zelf je kapotte onderdeel vervangen voor een nieuw onderdeel! Klik op het onderdeel hieronder om de gehele reparatie handleiding te bekijken.

  Weet je niet wat het probleem is? Vraag het in onze chat: Open chat

Zelf je iPad Air 2 repareren!

iPad Air 2 kapot en wil je dit zelf fixen? Op deze pagina vind je dan ook alle handleidingen zodat je samen met de iPad Air 2 onderdelen zelf je iPad kunt fixen! Met behulp van deze handleidingen kan jij zelf je kapotte iPad Air 2 repareren met behulp van de reparatie video’s. In elke video zie je stap voor stap hoe de reparatie wordt uitgevoerd.

Belangrijk tijdens elke reparatie aan je iPad

Tijdens elke iPad reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van het juiste gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Bij FixjeiPhone weet je zeker dat de iPad onderdelen en het gereedschap van de hoogste kwaliteit is zodat je elke reparatie goed kunt uitvoeren!

Maandelijks helpen we dan ook duizenden mensen met het zelf repareren van hun iPad.

Meest voorkomende iPad Air 2 reparaties

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de meest voorkomende reparaties aan het iPad Air 2 model is. Bij dit model zien we vaak terugkomen dat het scherm gebarsten is, het LCD defect is (vlekken / zwart beeld) en dat je dan ook het gehele scherm en LCD moet vervangen. Bij de iPad Air 2 is dit helaas iets wat kostbaarder is omdat de reparatie altijd uit 1 module bestaat.

De meest voorkomende reparaties aan de iPad Air 2 zijn:

  • Glas gebarsten van de iPad Air 2
  • LCD defect (bijvoorbeeld zwart beeld / vlekken in het beeld)
  • iPad Air 2 batterij problemen (snel leeg, niet opstarten van de iPad Air 2)

Vragen over deze iPad Air 2 reparatie of tijdens het bestellen?

Heb je vragen over een iPad Air 2 reparatie of een andere reparatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen met je probleem! Kom je er tijdens de reparatie helemaal niet uit en heb je de onderdelen bij FixjeiPhone gekocht? Dan is het ook mogelijk om met een van de reparateurs te spreken die je verder kan helpen met de reparatie!