iPad 2018 scherm vervangen

iPad 2018 scherm vervangen iPad 2018 scherm vervangen met een uitgebreide handleiding? In deze reparatie handleiding laten we je precies zien hoe jij zelf je gebarsten iPad 2018 scherm (digitizer) kunt fixen!

Het vervangen van het iPad 2018 scherm is een reparatie die ongeveer 30 minuten zal duren. Het is belangrijk dat je tijdens deze reparatie rustig de tijd neemt en de reparatie uitvoert met onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit!

Het vervangen van je iPad 2018 scherm is de oplossing voor:

 • gebarsten glas van je iPad 2018
 • niet functioneren van de touch (defecte digitizer)

Belangrijk tijdens iPad 2018 scherm reparatie

We adviseren om tijdens elke iPad reparatie gebruik te maken van goed iPad gereedschap. Gebruik maken van goed gereedschap maakt de reparatie een stuk eenvoudiger, gebruik daarom altijd goede montage tape en een goede lijmverwijderaar wanneer je het scherm van een iPad gaat vervangen.

In de video die je hieronder kunt bekijken zie je stap voor stap hoe je het iPad 2018 scherm kunt vervangen. Het is belangrijk dat je het LCD nooit schoonmaakt met de lijmverwijderaar, we adviseren om hiervoor antistatische doekjes te gebruiken zodat je niets beschadigt.

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad 2018 scherm reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad 2018 scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk iPad 2018 scherm gebruiken?

Het is belangrijk om bovenstaande video goed te bekijken zodat je precies weet hoe je het iPad 2018 scherm eenvoudig kunt vervangen. Gebruik voor de reparatie altijd een scherm van hoge kwaliteit. Een iPad 2018 scherm van A+ kwaliteit zal minder snel barsten als een scherm van standaard kwaliteit, ook het ontstaan van problemen met de touch (digitizer) komen minder snel voor. Controleer het iPad 2018 LCD of deze goed functioneert zodat je niet na het plaatsen van het scherm voor de verassing komt te staan dat deze niet werkt.

Een goede tip is om vooral niet te besparen om het gereedschap van de reparatie. Goed iPad gereedschap is namelijk het halve werk, zeker bij een reparatie van de iPad is dit belangrijk. Je kunt alle iPad 2018 onderdelen bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om zelf je kapotte iPad 2018 scherm te fixen! We adviseren om tijdens deze iPad 2018 scherm reparatie de video goed te gebruiken zodat je geen fouten maakt.

Heb je de iPad 2018 onderdelen gekocht bij FixjeiPhone en kom je er niet uit? Dan is het altijd mogelijk om gebruik te maken van onze chatmogelijkheid via de website!

Heb je een vraag over deze 2018 scherm reparatie? Stel deze dan hieronder zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen.

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iPad 2018 scherm vervangen

 1. Beste, na het plaatsen van nieuw scherm op de ipad 2018 ( A kwaliteit), werkt het scherm maar gedeeltelijk. Resetten werkt niet. Kan het aan het scherm liggen?

  1. Hallo Nol,

   Erg vervelend dat je problemen ondervindt met het scherm.

   De connectoren van het scherm zijn heel erg gevoelig. Als deze net niet goed zijn aangesloten kun je al problemen ondervinden. Het is daarom heel belangrijk dat alle connectoren van het scherm goed zijn aangesloten.
   We adviseren om het scherm opnieuw te monteren. Dit is echt heel erg vaak de oplossing.
   LET OP: Doe dit wel heel voorzichtig en exact zoals uitgelegd in onze handleiding(en).

   Mocht je toch nog problemen ondervinden dan kun je het scherm retourneren voor een onderzoek volgens de stappen op onze retourpagina.
   Ik wil je dan dus vragen om dit product te retourneren via onze retourpagina:
   http://www.fixjeiphone.nl/verzending-retour/.

   Daarbij kun je kiezen voor geld retour (indien het onder garantie valt) om nu eventueel alvast een nieuw scherm te bestellen.
   Tevens kun je kiezen voor een vervangend nieuw product (indien het een defect is die onder garantie valt).
   Ook is het mogelijk om het om te ruilen voor een ander product (alleen indien de prijs precies hetzelfde is).

   Producten vallen onder garantie als het een fabricagefout betreft binnen 6 maanden na aankoop.
   LET OP: Schades door montagefouten of gebruikersfouten vallen niet onder garantie.

   Mochten er nog vragen zijn dan kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *