iPad 2017 scherm vervangen

iPad 2017 scherm vervangen Zelf je iPad 2017 scherm vervangen met een uitgebreide reparatie handleiding (met video)? In deze uitgebreide handleiding laten we je precies zien hoe jij zelf het scherm (digitizer) van je iPad 2017 kunt vervangen!

Het vervangen van het iPad 2017 scherm is een gemiddelde reparatie en zal ongeveer 30 minuten duren. In de reparatie video die je hieronder kunt bekijken zie je in ongeveer 30 minuten hoe je dit zelf kunt fixen!

Het vervangen van het iPad 2017 scherm is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • gebarsten iPad 2017 scherm (glas)
  • niet functioneren van de touch (defecte digitizer)

Belangrijk tijdens iPad 2017 scherm reparatie

Net als bij andere iPad reparaties is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en het juiste iPad gereedschap te gebruiken zodat je de iPad 2017 scherm reparatie goed kunt uitvoeren! Zeker bij het vastzetten en het schoonmaken van het iPad 2017 frame is het belangrijk dat je bijvoorbeeld een goede lijmverwijderaar gebruikt en goede montage tape voor het weer vastzetten van het scherm.

In de reparatie video die je hieronder kunt bekijken zie je stap voor stap hoe je de iPad 2017 scherm vervangen eenvoudig kunt vervangen in minder dan 20 minuten. Let tijdens het plaatsen op dat je het folie aan het binnenkant van het nieuwe scherm verwijderd, maak daarnaast het LCD nooit schoon met de lijmverwijderaar (altijd even schoonmaken met antistatische doekjes).

Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad 2017 scherm reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad 2017 scherm vervangen (video):

Dit product bestellen?

Welk iPad 2017 scherm gebruiken?

Zoals je in de video hebt kunnen zien is het vervangen van je iPad 2017 scherm een reparatie die eenvoudig zelf is uit te voeren. Zelf adviseren we altijd om gebruik te maken van een iPad 2017 scherm van A+ kwaliteit. Deze schermen zijn kwalitatief beter waardoor het glas minder snel zal barsten.

Bespaar vooral ook niet op iPad gereedschap zoals een goede iPad reparatieset, montage tape en de TESA lijmverwijderaar spray. Je kunt alle iPad 2017 onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je precies weet hoe je de reparatie van het iPad 2017 scherm vervangen kunt uitvoeren ben je klaar voor de reparatie! Gebruik tijdens het uitvoeren van de reparatie altijd onze reparatie video zodat je stap voor stap weet hoe je de reparatie kunt uitvoeren!

Kom je er tijdens het repareren van je iPad 2017 scherm niet uit? Neem dan gerust contact met ons op voor extra advies (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone).

Heb je een vraag over deze reparatie? Stel deze dan hieronder zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen.

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *