iPad 2 home button vervangen

iPad 2 home button vervangenProblemen met de home button van je iPad 2 en kan je daardoor niet meer goed je iPad 2 bedienen? Regelmatig komt het dan ook voor dat de home button kapot gaat tijdens het gebruik van je iPad 2 of tijdens het uitvoeren van een andere reparatie. Het vervangen van de iPad 2 home button is een eenvoudige reparatie die ongeveer 25 minuten zal duren.

Sommige mensen kiezen er voor om in plaats van de home button alleen het gehele scherm te vervangen (inclusief home button). Wanneer je zelf het gehele scherm (inclusief home button) wilt vervangen is het mogelijk om de iPad 2 scherm reparatie handleiding te bekijken.

Het vervangen van de iPad 2 home button is dan ook een reparatie die regelmatig voorkomt. Het vervangen van de iPad 2 home button is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • defecte home button
  • niet goed blijven zitten van de home button

Belangrijk tijdens iPad 2 home button reparatie:

Bij het vervangen van de home button is het belangrijk dat je tijdens de reparatie voorzichtig te werk gaat. Voor het goed kunnen schoonmaken van het frame adviseren we om de binnenkant van het frame en het scherm te reinigen met speciale lijmverwijderaar (waar je de tape bevestigt). We adviseren daarnaast om zeker niet te besparen op de montage en de juiste lijm (b7000 lijm) zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en het ook voor lange duur goed bevestigd zal blijven.

Voordat je de reparatie zelf gaat uitvoeren is het vanzelfsprekend nodig om de juiste onderdelen te bestellen. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad 2 home button reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad 2 home button vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Nu je in de video precies hebt gezien hoe je de iPad 2 home button kunt vervangen weet je alles over de iPad 2 home button reparatie. We adviseren om tijdens het uitvoeren van de reparatie om het juiste gereedschap en onderdelen van de hoogste kwaliteit te bestellen zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Je kunt alle iPad 2 onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je op de hoogte bent van deze reparatie en alle tips hebt gelezen ben je klaar voor het uitvoeren van de iPad 2 home button reparatie! Ga tijdens de reparatie rustig te werk zodat je niets beschadigt.

Heb je verder nog vragen over de iPad 2 home button vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *