iPad 2 dock connector vervangen

iPad 2 dock connector vervangeniPad 2 dock connector kapot en kan je daardoor niet meer je iPad 2 opladen of verbinden met bijvoorbeeld je computer? In deze reparatie handleiding laten we je met behulp van een reparatie video precies zien hoe je jouw defecte dock connector kunt vervangen voor een nieuwe dock connector.

De iPad 2 dock connector gaat in de meeste gevallen kapot door slijtage. Het vervangen van de dock connector is een eenvoudige reparatie die ongeveer 25 minuten zal duren. Het vervangen van de iPad 2 dock connector is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • niet kunnen opladen
  • niet kunnen verbinden met iTunes
  • defecte home button (kan via de aansluiting aan het moederbord)

Belangrijk tijdens iPad 2 dock connector reparatie:

Bij het vervangen van de iPad 2 dock connector is het belangrijk om de video goed te volgen zodat je geen fouten maakt tijdens de reparatie. Bij het demonteren van het scherm is het belangrijk dat je altijd voorzichtig te werk gaat zodat je het scherm tijdens de reparatie niet beschadigt.

Bij het terugplaatsen van het scherm is het belangrijk dat de kabel van het scherm goed langs het LCD valt. Maak voor het dichtmaken van het scherm altijd de binnenkant en het LCD goed schoon zodat hier geen stof of vuil tussenzit. Zoals je in de video kunt zien is het belangrijk om de binnenkant van het frame en het scherm te reinigen met speciale lijmverwijderaar en de montage uit te voeren met montage tape. Maak voor het dichtplaatsen van het scherm ook de binnenkant van het scherm (en eventueel het LCD) goed schoon zodat er geen vuil / stof tussen beide zit.

Voer de reparatie uit met het juiste gereedschap en de juiste onderdelen. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad 2 dock connector reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad 2 dock connector vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Ga je de iPad 2 dock connector na het bekijken van deze video zelf vervangen? Dan is het belangrijk om tijdens de reparatie de video te gebruiken zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor onderdelen en gereedschap van hoge kwaliteit.

Je kunt alle iPad 2 onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je op de hoogte bent van de hele reparatie en alle tips ben je klaar voor de reparatie! Ga tijdens de reparatie altijd rustig te werk zodat je niets beschadigt.

Heb je verder nog vragen over de iPad 2 dock connector vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *