iPad 2 batterij vervangen

iPad 2 batterij vervangeniPad 2 batterij vervangen zelf vervangen met een uitgebreide reparatie handleiding? In de handleiding zie je stap voor stap hoe je zelf je oude iPad 2 batterij kunt vervangen voor een nieuwe! Het vervangen van de batterij is gelukkig een eenvoudige reparatie die ongeveer 30 minuten zal duren.

Het vervangen van de iPad 2 batterij is dan ook een reparatie die regelmatig voorkomt. Het vervangen van de iPad 2 batterij is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • snel leeglopen van de batterij
  • schommelende batterij percentages
  • plotseling uitvallen van de batterij
  • niet willen doorstarten van iPad
  • niet meer willen opladen van de batterij (kan ook aan de dock connector of chip op het moederbord liggen)

Belangrijk tijdens iPad 2 batterij reparatie:

Tijdens het vervangen van de iPad 2 batterij is het belangrijk dat je de video goed bekijkt zodat je stap voor stap de reparatie op de juiste manier kunt uitvoeren. Bij het demonteren van de batterij is het belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat en dat je de reparatie uitvoert met het juiste gereedschap zodat je niets kapot maakt tijdens je reparatie. Zorg voor het opnieuw plaatsen van het scherm dat zowel het frame als het scherm goed is schoongemaakt met een goede lijmverwijderaar zodat de nieuwe montage tape goed blijft zitten.

Voordat je de reparatie zelf gaat uitvoeren is het vanzelfsprekend nodig om de juiste onderdelen te bestellen. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad 2 batterij reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad 2 batterij vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Nu je de video hebt bekeken weet je precies hoe de reparatie wordt uitgevoerd. We adviseren dan ook om de video te gebruiken tijdens het uitvoeren van de reparatie zodat je geen fouten kunt maken tijdens het vervangen van je iPad 2 batterij. Gebruik bij de reparatie altijd gereedschap en onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat de reparatie goed kan worden uitgevoerd. Je kunt alle iPad 2 onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je op de hoogte bent van de hele reparatie en alle tips ben je klaar voor het uitvoeren van de iPad 2 batterij reparatie! Ga tijdens de reparatie altijd rustig te werk zodat je niets beschadigt.

Heb je verder nog vragen over de iPad 2 batterij vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *