iPad 2 aan uit knop vervangen

iPad 2 aan en uit knop vervangeniPad 2 aan uit knop kapot en wil je dit zelf fixen met een uitgebreide reparatie handleiding? In deze reparatie handleiding laten we je doormiddel van een uitgebreide video zien hoe je dit in 30 minuten zelf kunt vervangen. De reparatie wordt gezien als een eenvoudige reparatie en is dan ook goed uit te voeren door een beginnende reparateur.

In de meeste gevallen gaat de iPad 2 aan uit knop kapot tijdens het uitvoeren van een scherm reparatie. Het vervangen van de iPad 2 dock connector is in de meeste gevallen de oplossing voor:

  • defecte aan/ uit knop
  • defecte volume knoppen (plus en min knoppen)
  • defecte volume schakelaar (geluid aan en uitzetten)
  • defecte sleep / wake sensor (automatisch vergrendelen van scherm bij dichtklappen hoesje)

Belangrijk tijdens iPad 2 aan uit knop reparatie:

Een kapotte aan uit knop is erg vervelend en ontstaat in de meeste gevallen tijdens een scherm of andere iPad 2 reparatie. Tijdens het vervangen van de aan uit knop is het dan ook belangrijk dat je rustig te werk gaat zodat je niets anders beschadigt.

Bij het terugplaatsen van het scherm is het belangrijk dat de kabel van het scherm langs het LCD valt. Test de iPad 2 aan uit knop altijd goed voordat je het scherm terugplaatst en vergeet niet om de binnenkant van het scherm en het LCD goed schoon te maken zodat hier geen stof / vuil tussenzit. Wanneer je het scherm gaat terugplaatsen is het belangrijk dat je het frame goed reinigt met speciale lijmverwijderaar. Nadat het frame goed is gereinigd kan de montage tape worden aangebracht zodat het scherm goed blijft zitten.

Voer de reparatie uit met het juiste gereedschap en de juiste onderdelen. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPad 2 aan uit knop reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPad 2 aan uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens de reparatie

Nu je de iPad 2 aan uit knop reparatie video hebt bekeken weet je precies hoe je dit onderdeel kunt vervangen. Het is belangrijk om tijdens de reparatie altijd rustig te werk te gaan zodat je geen fouten maakt tijdens het uitvoeren van de reparatie. Koop bij elke reparatie ook gereedschap en onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat je de reparatie goed kunt uitvoeren.

Je kunt alle iPad 2 onderdelen en gereedschap bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Nu je deze handleiding hebt gelezen en de video hebt bekeken ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren. Wij wensen je veel succes met het uitvoeren van je reparatie!

Heb je verder nog vragen over de iPad 2 aan uit knop vervangen? Plaats dan je bericht onder deze handleiding of neem contact op via de live chat!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *