iMac A1419 scherm (Late 2014 – Late 2015) vervangen

iMac A1419 scherm vervangen (late 2014 - late 2015)iMac A1419 scherm kapot en wil je dit zelf vervangen met een goede handleiding? In deze uitgebreide reparatie handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je het scherm van de iMac A1419 (Late 2014 – Late 2015) zelf kunt vervangen. Ook kan je deze handleiding gebruiken voor het vervangen van je iMac A1419 scherm (2012 – 2013), de reparatie is hiervan hetzelfde.

Het vervangen van dit grote 27 inch iMac scherm is met behulp van onze uitgebreide reparatie handleiding + video goed zelf te doen. Wel is het belangrijk dat je gebruik maakt van iMac onderdelen van hoge kwaliteit en onze video goed volgt.

Het vangen van het iMac A1419 scherm is de oplossing voor:

  • gebarsten glas of krassen op het iMac A1419 scherm
  • strepen / vlekken in het iMac A1419 scherm
  • zwart beeld op het iMac A1419 scherm

Belangrijk tijdens iMac A1419 scherm vervangen

Gelukkig is de reparatie van het iMac A1419 scherm niet veel anders dan een normale iPhone of iPad reparatie. Het meest belangrijke is dat je de video goed volgt en vooral erg zorgvuldig te werk gaat zodat je niets kapot maakt. Gebruik ook altijd goed gereedschap dat geschikt is voor je iMac reparatie. We adviseren om altijd gebruik te maken van onze iMac reparatieset zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en niets beschadigt.

Bekijk onderstaande reparatie van het iMac A1419 scherm goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iMac A1419 scherm (Late 2014 – Late 2015) vervangen (video)

Dit product bestellen?

Belangrijk tijdens iMac A1419 scherm vervangen

Tijdens het vervangen van dit grote iMac scherm is het met name erg belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste gereedschap en dat je daarnaast voorzichtig te werk gaat zodat je geen fouten maakt tijdens de reparatie. Vergeet niet om de schermsticker tussen het nieuwe scherm en het frame van de iMac te plaatsen zodat deze goed blijft zitten (gebruik hier altijd een goede sticker voor)!

We adviseren om altijd ESD veilig te werken met het antistatische bandje en de ESD reparatie mat. Voor alle iMac onderdelen kan je sinds kort ook bij FixjeiPhone terecht, al deze onderdelen bieden wij aan van de hoogste kwaliteit zodat deze uitstekend functioneren! Je kunt alle iMac A1419 onderdelen en gereedschap bij ons in de webshop kopen »

Andere iMac reparaties uitvoeren?

Naast deze schermreparatie van de iMac A1419 zullen er op korte termijn ook andere iMac reparaties online komen waarmee jij zelf je defecte iMac kunt fixen! Houd onze reparatie handleidingen in de gaten voor de laatste iMac reparatie handleidingen. Voor overige iMac onderdelen kan je terecht op de website.

Direct aan de slag met je iMac A1419 scherm?

Nu je precies weet wat belangrijk is tijdens het iMac A1419 scherm vervangen ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren! Onthoud altijd dat het belangrijk is om een iMac scherm te kopen van de meest hoge kwaliteit zodat deze goed functioneert in je iMac. Je kunt alle iMac A1419 onderdelen bestellen op de site »

Het team van FixjeiPhone wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van deze iMac reparatie!

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze iMac A1419 schermreparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij FixjeiPhone)!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

2 reacties op “iMac A1419 scherm (Late 2014 – Late 2015) vervangen

  1. ik zoek eigenlijk een handleiding voor de IMac 27 inch mid 2010.
    de gereedschap heb ik al van jullie gekocht , en ik wil ook de twee fan’s (van de dvd en van de processor) kopen en vervangen .
    met vriendelijke groet J.Haas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *