iPhone XS Max hoesjes

2 producten

iPhone XS Max acrylic TPU hoesje transparant

Back cover | TPU

Morgen in huis

 7,95 14,95

3 kleuren | Back cover | TPU

Morgen in huis

 8,95 12,95

Kleur

Prijs

Uitgebreid iPhone XS Max hoesjes assortiment

Op zoek naar een iPhone XS Max hoesje, bestel voordelig en snel jouw hoesje bij FixjeiPhone! Ons iPhone XS Max hoesjes assortiment bestaat uit diverse modellen hoesjes die ook nog eens in verschillende kleuren en designs leverbaar zijn. Ons iPhone XS Max hoesjes assortiment bestaat onder andere uit bumper hoesjes die jouw iPhone optimaal kunnen beschermen tegen val en stootschade maar ook uit handige portemonnee hoesjes waar je meteen jouw pasjes in kwijt kunt.

Waarom je een goed iPhone XS Max hoesje nodig hebt!

Waarom een iPhone XS Max hoesje kopen bij FixjeiPhone?

  • We hebben gewoon gave designs
  • Bescherm je iPhone XS Max plus tegen beschadigingen
  • Onze hoesjes hebben altijd een perfecte pasvorm
  • Uiteraard leveren wij alleen hoesjes van hoge kwaliteit

Bestel daarom jouw iPhone XS Max hoesje bij FixjeiPhone

Het gehele assortiment iPhone hoesjes is door het team van productspecialisten zorgvuldig samengesteld op basis van de kwaliteit van de hoesjes. Het is voor ons belangrijk dat je hoesje lang mee gaat en natuurlijk ook de perfecte pasvorm heeft, zodat het jouw iPhone optimaal beschermt. Met 97.753 beoordelingen van gemiddeld een 9.2 weet je zeker dat de kwaliteit optimaal is en dat het team van FixjeiPhone een perfecte service biedt.

Vragen over je iPhone XS max hoesjes?

Bij vragen over iPhone XS Max hoesjes uit de webshop over bijvoorbeeld welke het meest geschikt is voor jou kan je natuurlijk contact opnemen met ons. Het team van FixjeiPhone staat altijd klaar om je te helpen!