iPad 3 hoesjes

2 producten

Op zoek naar iPad 3 hoesjes om je iPad 3 goed te beschermen tegen bijvoorbeeld een harde val? In het assortiment iPad 3 hoesjes vind je verschillende producten die je iPad goed kunnen beschermen.

Lees meer
Acrylic TPU iPad 2 / 3 / 4 hoesje

Back cover | TPU

Morgen in huis

 9,95 16,95

Bookcase | PU leer

Morgen in huis

 14,95

Geschikt voor

Uitvoering

Materiaal

Prijs

Altijd het juiste iPad 3 hoesje voor goede bescherming

FixjeiPhone is aanbieder van verschillende iPad hoesjes van verschillende kwaliteit. Op zoek naar een iPad3 hoesje, bestel voordelig en snel jouw hoesje bij FixjeiPhone ! Ons iPad 3 hoesjes assortiment bestaat uit diverse modellen hoesjes die ook nog eens in verschillende kleuren en designs leverbaar zijn. Zo zit er altijd een hoesje tussen die bij jouw iPad past! Bestel er direct een tempered glass bij, zodat je zeker weet dat je iPad 3 optimaal beschermt wordt!

Waarom kiezen voor een iPad 3 hoesje?

Steeds meer mensen kiezen voor het gebruiken van een hoesje bij hun iPad. Een goed hoesje is het hulpmiddel om schade te voorkomen aan je iPad, zo voorkom je dat uiteindelijk je eigen iPad moet repareren met de iPad onderdelen en handleidingen die je via onze website kunt vinden.

iPad 3 hoesjes bestel je daarom bij FixjeiPhone

Het gehele assortiment iPad hoesjes is door een team van productspecialisten zorgvuldig samengesteld op basis van de kwaliteit van de hoesjes. Het is voor ons belangrijk dat je zo lang mogelijk mee gaat en natuurlijk ook de perfecte pasvorm heeft, zodat het jouw iPad zo goed mogelijk beschermt.

Vragen over iPad 3 hoesjes?

Heb je vragen over een van de iPad hoesjes of over iets wat je wilt bestellen in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast staat het team van FixjeiPhone ook altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.