iPhone hoesjes

Toon:
per pagina

134 producten

Sorteer op :

iPhone hoesje kopen om zo goed je iPhone te beschermen? FixjeiPhone heeft een ruim assortiment iPhone hoesjes voor elke iPhone! Zo zit er altijd een hoesje bij die bij jou past. Het assortiment iPhone hoesjes bestaat uit verschillende type en kleuren hoesjes.

Klik hieronder op een van de iPhone hoesjes categorieën. 

1 / 3

iPhone hoesjes in alle varianten

Met het zeer uitgebreide iPhone hoesjes assortiment zit er altijd een hoesje bij die geschikt is voor jouw iPhone en daarnaast ook nog eens in de variant die bij jou past. Ons iPhone hoesjes assortiment bestaat onder andere uit bumper hoesjes die jouw iPhone optimaal kunnen beschermen tegen val en stootschade maar ook uit handige portemonnee hoesjes waar je meteen jouw pasjes in kwijt kunt. Bestel er direct een tempered glass bij, zodat je zeker weet dat jouw kostbare iPhone optimaal beschermt wordt! Hieronder vind je dan ook een klein overzicht met verschillende type iPhone hoesjes die beschikbaar zijn in het hoesjes assortiment van FixjeiPhone.

Type iPhone hoesjes van FixjeiPhone:

Waarom een iPhone hoesje kopen?

Veel mensen twijfelen over het aanschaffen van wel of geen hoesje. Tegenwoordig is het erg belangrijk om je iPhone goed te beschermen met een goed hoesje. We adviseren dan ook te kiezen voor een hoesje die voldoende bescherming biedt. Daarnaast adviseren we om voor optimale bescherming een tempered glass om het scherm te plaatsen zodat deze beter is beschermd tegen krassen of eventuele valschade van de iPhone.

Waarom je een goed iPhone hoesje nodig hebt!

Snelle levering voor iPhone hoesjes

Zelfs voor de iPhone hoesjes geldt de gratis verzendmogelijkheid ongeacht wat de prijs van het hoesje is. De gratis verzendingmogelijkheid zal ervoor zorgen dat de bestelling de volgende werkdag al wordt geleverd (wanneer deze voor 18:30 is besteld). Daarnaast is het ook mogelijk om voor de track en trace mogelijkheid te kiezen. Op werkdagen voor 21:30 besteld, volgende dag is je iPhone hoesje in huis!

Vragen over een iPhone hoesje?

Bij vragen over een van de iPhone hoesjes uit de webshop over bijvoorbeeld welke het meest geschikt is voor jou kan je natuurlijk contact opnemen met ons. Het team van FixjeiPhone staat altijd klaar om je te helpen!