FixjeiPhone keurmerken

Op FixjeiPhone.nl is het vanzelfsprekend dat iedere bezoeker veilig online kan winkelen. Om extra betrouwbaarheid uit te stralen heeft FixjeiPhone zich aangesloten bij een tweetal onafhankelijk erkende keurmerken. FixjeiPhone is lid van het Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Deze organisaties hebben onze webshop en processes uitgebreid getoetst. Hun erkenning beschermt jou als klant op diverse vlakken en zij maken zich hard om het online shoppen zo veilig mogelijk te doen. Zo weet je zeker dat je veilig bij ons kunt shoppen.

Een aantal zekerheden van een webshop met keurmerken:

Je kunt op FixjeiPhone veilig online betalen en je privacy wordt altijd door ons gewaarborgd. Je hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd en je kunt producten ook achteraf betalen. Hieronder vind je de 10 zekerheden waar het Thuiswinkel Waarborg voor staat:

  • Helder aanbod: Elk product heeft een duidelijk omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid
  • Overzichtelijk bestelproces: Het afrekenproces verloopt via eenvoudige en duidelijk aangegeven stappen, ook is het mogelijk om je bestelling aan te passen voordat je hem plaatst
  • Heldere prijzen: Prijzen zijn altijd helder, je krijgt geen onaangename kosten achteraf
  • Je weet bij wie je besteld: Onze contact-, en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan getoond op het certificaat
  • Veilig betaalomgeving: Het betaalproces verloopt altijd via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat
  • Privacy wordt gewaarborgd: Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en je kunt je eenvoudig afmelden van de commerciële mails
  • De Consumentenbond: De consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden van Thuiswinkel
  • 14 dagen bedenktijd: Het keurmerk garandeert een minimale bedenktijd van 14 dagen
  • Achteraf betaalmogelijkheid: We bieden de mogelijkheid om het aankoopbedrag achteraf te betalen

FixjeiPhone.nl is bij de volgende keurmerken en organisaties aangesloten:

Thuiswinkel Waarborg

Wij zijn aangesloten bij het betrouwbare Thuiswinkel Waarborg. Je wordt pas toegelaten bij dit keurmerk nadat je uitgebreid bent getoetst op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Thuiswinkel Waarborg beschermt de koper met gestandaardiseerde voorwaarden zoals bijv. bedenktijd en retourtermijn.

De grootste webwinkels van Nederland zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en dat zegt natuurlijk veel over de betrouwbaarheid.

Keurmerk Refurbished

Het Keurmerk Refurbished is opgericht door de 6 grootste refurbished webwinkels van Nederland in samenwerking met Techniek Nederland. Door dit keurmerk zijn er 4 beloftes vastgelegd: 2 jaar garantie, kwaliteit- en teststandaarden getoetst door de TÜV, uniforme cosmetische gradaties en financieel gezonde aanbieders (getoetst door EDR Credit Services, onderdeel van DAS). Hierdoor heb je als consument nog meer zekerheid. FixjeiPhone is erg betrokken bij de ontwikkeling van het Keurmerk Refurbished.

Techniek Nederland

FixjeiPhone is lid van Techniek Nederland, zo houden we samen de vakkennis op een hoogniveau en zijn we altijd op de hoogte van de laatste technische trends. Vanuit FixjeiPhone hebben we periodiek meetings met Techniek Nederland om zo Techniek Nederland te kunnen adviseren binnen deze branche.

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, ondersteunt meer dan 130.000 leden en vertegenwoordigt meer dan 6.300 bedrijven die gezamenlijk jaarlijks meer dan 16 miljard euro omzetten.

webshop keurmerk

Webshop keurmerk

Sinds 7 maart 2017 is FixjeiPhone.nl lid van het betrouwbare Webshop Keurmerk, op deze manier word jij als klant op verschillende vlakken beschermd. Het keurmerk geeft aan dat je op FixjeiPhone.nl veilig kunt bestellen en ons als webshop kunt vertrouwen.

Dit vertrouwen is ook terug te vinden in het aantal reviews. Uit 100.000+ reviews beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9,2. Naast dit geweldige cijfer beveelt 97% van onze klanten ons aan.

97% van onze klanten beveelt ons aan

Bij FixjeiPhone staat de klant centraal, wij strijden altijd voor de hoogste kwaliteit onderdelen en het leveren van de beste service om de klanttevredenheid hoog te houden. Elke dag ontvangen we veel positieve reviews en maar liefst 97% van onze klanten beveelt FixjeiPhone aan! Klanten beoordelen FixjeiPhone gemiddeld met een 9.2 uit 100.000+ reviews