Daarom een iPhone hoesje

Daarom een iPhone hoesjeVeel mensen twijfelen over de aanschaf van een hoesje om je kostbare iPhone goed te beschermen. In veel gevallen zal een iPhone scherm dan ook barsten of beschadigen tijdens een harde val zonder dat je gebruik maakt van een iPhone hoesje. Een iPhone X scherm van hoge kwaliteit kost momenteel ruim 250 euro waardoor een hoesje een goede tip is.

Er zijn dan ook een aantal mogelijkheden om je iPhone eenvoudig beter te beschermen:

Verschillen tussen wel of geen iPhone hoesje?

Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag wat nou echt het effect van een goed hoesje is. Hiervoor hebben we dan ook een uitgebreide video gemaakt waarin wij de verschillen laten zien in een drop test!

Bekijk onderstaande drop test video over de iPhone hoesjes goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Daarom iPhone hoesjes + Drop test! (video)

Eenvoudig je iPhone customizen

Naast het feit dat je eenvoudig je iPhone kunt beschermen is het gebruiken van een hoesje ook eenvoudige manier om je iPhone te customizen. Naast een hoesje kan je dit ook eenvoudig doen met een iPhone skin, wel is de bescherming van een skin minder goed dan bij een hoesje.

Met een kleurrijk of een trendy design kan jij je toestel helemaal eigen maken en dit bijvoorbeeld laten matchen met je outfit.

Betere bescherming voor hogere restwaarde

Veel iPhones worden na eigen gebruik verkocht via bijvoorbeeld een tweedehands website, zeker bij een iPhone levert dit nog behoorlijk wat geld op. Door je iPhone goed te beschermen voorkom je de kans op schade en blijft uiteindelijk de restwaarde van je iPhone hoger!

iPhone hoesjes in alle varianten

Met het zeer uitgebreide iPhone hoesjes assortiment zit er altijd een hoesje bij die geschikt is voor jouw iPhone en daarnaast ook nog eens aansluit bij je wensen. Zo hebben we verschillende type hoesjes, deze zijn natuurlijk ook beschikbaar in verschillende kleuren en designs.

Type iPhone hoesjes van FixjeiPhone:

  • Insteek iPhone hoesjes
  • Hardcases
  • Bumpers
  • Acrylic TPU hoesjes (extra bescherming)
  • Merk hoesjes zoals het merk iDeal of Sweden

Nieuw: iDeal of Sweden iPhone hoesjes

Sinds kort hebben we naast de standaard hoesjes ook hoesjes van het populaire merk: iDeal of Sweden. Met het gebruik van een iDeal of Sweden hoesje bescherm jij je iPhone in stijl. De hoesjes van iDeal of Sweden zijn momenteel enorm populair. Dit komt omdat de hoesjes van zeer hoge kwaliteit zijn, er leuk uit zien en dat allemaal voor een leuke prijs.

Naast de verschillende type iPhones zijn er ook verschillende soorten iPhone hoesjes van iDeal of Sweden beschikbaar:

  • iDeal of Sweden wallet case: dit hoesje is speciaal ontwikkeld zodat je ook briefgeld en pasjes kunt opbergen. De voorkant van de iPhone wordt goed beschermd omdat het hoesje over de voorkant van het scherm valt.
  • iDeal of Sweden fashion case: deze hoesjes hebben over het algemeen opvallende designs waar jij helemaal de blits mee maakt. De naam fashion case van iDeal of Sweden zegt het al, deze hoesjes zijn enorm stijlvol.

Alle producten van iDeal of Sweden zijn compatibel met elkaar. Telefoonhoesjes en wallet cases kan je met elkaar mixen. Unieke Zweedse designs geïnspireerd door de meest recente modetrends.

De optimale bescherming voor je iPhone

Ben je op zoek naar de optimale bescherming van je iPhone? Dan raden we een tempered glass aan. Een tempered glass biedt de optimale bescherming voor je scherm. In combinatie met een hoesje is dit de beste bescherming voor je iPhone. Het voorkomt krassen op je scherm en beschermt tegen vloeistoffen.

Vragen over een van onze iPhone hoesjes?

Hopelijk ben je na het lezen van deze blog meer te weten gekomen over de type iPhone hoesjes die in ons assortiment zitten en natuurlijk ook de voordelen van het gebruik van een hoesje. Heb je nou nog vragen over een van onze iPhone hoesjes? Neem dan direct contact met ons op zodat een van onze specialisten je direct kan verder helpen!

Over Davey

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten. Hij vindt het leuk om je te laten zien hoe je zelf je iPhone of iPad kunt repareren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *