Welke iPhone heeft de beste camera?

Welke iPhone heeft de beste camera?

Je wilt mooie foto’s gaan maken maar welke iPhone camera maakt de mooiste foto’s en wat is het verschil tussen de camera’s op de iPhone? De iPhone XR heeft 1 camera, de iPhone X heeft er 2 en iPhone 11 Pro Max heeft er zelfs 3!

comments0 Reacties
iPad gaat niet meer aan

iPad gaat niet meer aan

Heb jij een iPad en gaat deze niet meer aan? Helaas kan dit wel eens voorkomen. Je iPad scherm blijft op zwart staan en wat je ook probeert, er verandert niets. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen voor dit probleem. In dit blog geven wij jou zeven oplossingen voor dit vervelende probleem.

comments0 Reacties

MacBook start niet op

Heb jij problemen met je MacBook? Erg vervelend, vooral wanneer jouw Apple notebook helemaal niet meer wil opstarten. Ervaar jij dit probleem? Hieronder volgen zeven oplossingen die jou verder kunnen helpen.

comments0 Reacties
Welke iPhone heb ik?

Welke iPhone heb ik?

De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.

comments8 Reacties

Welke iPhone heeft de beste batterij?

In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende iPhones op de markt gebracht. Vaak brengen de nieuw uitgebrachte iPhones veel upgrades met zich mee. Je kunt hierbij denken aan een betere camera, maar ook aan een betere batterij. Ben jij benieuwd naar welke iPhone de beste batterij heeft? In dit blog geven wij je graag antwoord op deze veelgestelde vraag.

comments0 Reacties
Alles over de iPhone 12

Alles over de iPhone 12

Wil je meer weten over de Apple iPhone 12? In dit blog nemen we jou mee door alle specificaties en andere belangrijke informatie.

comments0 Reacties

Face ID en Touch ID, wat is het verschil?

Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.

comments0 Reacties
14 redenen om een refurbished iPhone te kopen

15 redenen om een refurbished iPhone te kopen

Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen! 

comments0 Reacties

Is een Refurbished iPhone betrouwbaar? Dit moet je bekijken!

De vraag naar refurbished iPhones is de afgelopen jaren met maar liefst 50 procent toegenomen. Voor de meeste consumenten is de lagere prijs de belangrijkste factor om een refurbished toestel te overwegen. Waar de vraag stijgt neemt natuurlijk ook het aantal aanbieders toe, om aan de vraag te voldoen. Meer weten over wat een refurbished iPhone precies is?

comments0 Reacties

iPhone tempered glass aanbrengen

Mensen kijken nog wel eens op tegen het zelf plakken van een tempered glass. Het is niet moeilijk maar je moet even weten hoe het moet en wat…

comments0 Reacties