Tips

FixjeiPhone Blogs

Onze laatste blog artikelen

Zoek je naar handige tips over specifieke onderwerpen? Bekijk hieronder dan onze blogs waarin diverse tips worden gegeven, die jou kunnen helpen om alles uit je device te halen. Je vindt hier de beste tips voor iPhone, iPad, Macbook en overige devices.

Bekijk hieronder onze blogs met handige tips!

Laatste blogs

Blogs Hoeveel is mijn iPhone waard? Bekijk de actuele waarde
Hoeveel is mijn iPhone waard? Dat is de vraag die wij elke dag horen. Daarom vertellen we je graag meer over wat de waarde van je toestel is, en hoe deze waarde wordt bepaald.
Lees blog

29 september, 2022

Door Sander

iPhone fabrieksinstellingen terugzetten
Blogs iPhone leegmaken voor verkoop: in 3 simpele stappen
Maak in 3 simpele stappen je iPhone leeg zodat je deze vervolgens kunt verkopen, inruilen of misschien wel wilt weggeven. Maak voordat je de iPhone gaat leegmaken eerst een reservekopie of zet de gegevens draadloos over naar je nieuwe iPhone. Bij het verkopen van je iPhone is het erg belangrijk om je iPhone volledig te […]
Lees blog

29 september, 2022

Door Sander

Welke iPhone heb ik?
iPhone Welke iPhone heb ik?
De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.
Lees blog

27 september, 2022

Door Bas

Blogs Touchscreen problemen na update iOS 16
We hebben van veel mensen te horen gekregen dat ze problemen ervaren met het touchscreen van hun iPhone na het updaten naar iOS16. In dit blog kom je alles te weten over het probleem en delen we een tijdelijke oplossing totdat Apple dit fixt in een updaten.
Lees blog

16 september, 2022

Door Bas

iPhone eSim
Blogs Alles over eSim, dual-sim op iPhone
Iedereen kent de simkaart wel, het kleine kaartje die telkens kleiner wordt. De volgende stap voor de simkaart is eSim. In dit blog lees je alles over wat eSim is, hoe je het activeert op je iPhone en dual-sim op iPhone door eSim.
Lees blog

16 september, 2022

Door Bas

Welke iPhone heeft de beste batterij?
Blogs Welke iPhone heeft de beste batterij?
In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende iPhones op de markt gebracht. Vaak brengen de nieuw uitgebrachte iPhones veel upgrades met zich mee. Je kunt hierbij denken aan een betere camera, maar ook aan een betere batterij. Ben jij benieuwd naar welke iPhone de beste batterij heeft? In dit blog geven wij je graag antwoord op deze veelgestelde vraag.
Lees blog

16 september, 2022

Door Ramon

iPhone SE 2020 vs. iPhone SE 2022, het verschil tussen iPhone SE 2 en SE 3
iPhone iPhone SE 2020 vs. iPhone SE 2022, het verschil tussen iPhone SE 2 en SE 3
Alle verschillen tussen iPhone SE 3 en iPhone SE 2 vergeleken. Wat is nieuw bij de iPhone SE 2022? Wij helpen je kiezen: iPhone SE 2020 of iPhone SE 2022.
Lees blog

6 september, 2022

Door Bas

iPhone 13 review
Blogs iPhone 13 review, nog beter dan de iPhone 12
Een flinke tijd nadat de iPhone 13 serie is uitgebracht zijn ze nog steeds slecht verkrijgbaar. Dit komt onder andere omdat het een zeer gewilde iPhone is, maar is het de upgrade vanaf een iPhone 12 ook waard? Dit lees je allemaal in deze iPhone 13 review, natuurlijk helpen wij je ook verder wanneer je […]
Lees blog

2 augustus, 2022

Door Bas

iPhone batterij loopt snel leeg
Blogs iPhone batterij loopt snel leeg
Loopt de batterij van je iPhone snel leeg en kom jij niet zonder een oplader of een powerbank de dag door? Het snel leeglopen van de iPhone batterij kan door verschillende problemen worden veroorzaakt, in dit artikel komen we met verschillende oplossingen zowel in de software als in de hardware.
Lees blog

21 juli, 2022

Door Sander

Je iPhone in 7 stappen klaar voor vakantie
Blogs Je iPhone in 7 stappen klaar voor vakantie
Ben jij al helemaal klaar om op vakantie te gaan? Met deze 7 onmisbare tips weet je zeker dat je niets gaat vergeten! Zo kan je compleet zorgeloos van je vakantie genieten.
Lees blog

13 juli, 2022

Door Bas

Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
Blogs Hoelang ondersteunt Apple nog elke iPhone?
In dit blog geven we je informatie over welke iOS versies er zijn, welke iPhones welke iOS versies ondersteunen en op welke iPhone de nieuwe iOS 16 kan.
Lees blog

8 juni, 2022

Door Bas

iPhone 13 camera
Blogs Alles over de vernieuwde iPhone 13 camera
Je hebt het al voorbij zien komen; het vernieuwde camerasysteem van de iPhone 13 serie. Maar wat is er allemaal veranderd en zijn ze echt zo goed als geadverteerd? In dit blog vertellen we je over de specificaties, wat er nieuw is en of ze echt zo goed zijn als dat Apple zegt.
Lees blog

1 juni, 2022

Door Bas