Is een refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar?
BLOG

Is een refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar?

Op 5 juli 2021, door Ramon
0 reacties 5 min. leestijd

Sinds Apple de eerste iPhone heeft geïntroduceerd, zijn er al veel verschillende iPhones voorbijgekomen. Elk nieuw uitgebrachte iPhone brengt weer veel vernieuwingen met zich mee. Door deze vele vernieuwingen blijven de prijzen van de toestellen stijgen, waardoor het steeds minder aantrekkelijk wordt voor veel consumenten om hier veel geld voor te betalen.

Een goedkoop en duurzaam alternatief voor zo’n gloednieuwe iPhone is de refurbished iPhone. Elk type iPhone is wel refurbished te verkrijgen, zelfs de nieuwe iPhone 11 Pro.

Een iPhone refurbished is een stuk goedkoper ten opzichte van een nieuwe iPhone, maar ook aan de nieuwere refurbished modellen hangt een flink prijskaartje. Vandaar dat steeds meer consumenten kiezen voor een wat ouder model, zoals de refurbished iPhone 7. Dit is de opvolger van de iPhone 6s. Maar is de refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar? Wij vinden van wel en dat leggen we je graag uit!

Wat houdt een refurbished iPhone 7 in?

Allereerst is het belangrijk om even kort toe te lichten wat nou precies een refurbished iPhone 7 inhoudt. Dit zijn toestellen die vaak gebruikt zijn, met minimale gebruikerssporen en bij ons binnenkomen. Deze toestellen worden volledig gecontroleerd door onze technische experts op eventuele defecten of beschadigingen, waarna de toestellen opgeknapt worden. Nadat de iPhones opgeknapt zijn, worden de toestellen opnieuw volledig gecontroleerd.

Door het uitgebreide controleproces koop je eigenlijk een iPhone 7 die zo goed als nieuw is, maar dan voor een veel lagere prijs. Doordat wij achter de kwaliteit van onze toestellen staan, geven wij twee jaar garantie, of te wel 24 maanden garantie, op elke refurbished iPhone 7. Hierdoor ben je nog beter uit dan bij het kiezen voor een nieuwe iPhone waarbij je maar een jaar garantie krijgt. Benieuwd waarom je voor een refurbished iPhone moet kiezen? Dit zijn onze 15 redenen waarom je een refurbished iPhone moet overwegen.

Is een refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar?

Is de refurbished iPhone 7 nog bruikbaar?

Doordat bijna elk type iPhone wel refurbished te verkrijgen is, is het lastig om een keuze te maken welke refurbished iPhone je nou wilt aanschaffen. Een nieuwer model levert uiteraard betere prestaties, maar is ook een stuk duurder ten opzichte van een ouder model.

De iPhone 7 refurbished is een echte aanrader, omdat het toestel goed kan meekomen met de nieuwere modellen. Apple staat bekend om hun krachtige moederbord chips. De iPhone 7 is daarom ook voorzien van een razendsnelle A10-chip. In combinatie met een 2GB werkgeheugen is de iPhone perfect voor dagelijks gebruik.

Het toestel is uitgerust met een krachtige accu. Je kunt volgens Apple tot zelfs 40 uur lang naar muziek luisteren voordat de accu volledig leeg is. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de krachtige moederbord chip, iets wat voor die tijd bijna ondenkbaar was. Wanneer de batterij niet goed functioneert tijdens het controleproces, wordt deze direct vervangen voor een nieuwe batterij van zeer hoge kwaliteit.

Een smartphone koop je natuurlijk ook om prachtige foto’s en video’s mee te maken. De nieuwste toestellen beschikken allemaal over een goede camera. Ook hierin kan de iPhone 7 prima meegaan. De Apple iPhone 7 is voorzien van een 12 megapixel achter camera en een 8 megapixel voorcamera. Hierdoor schiet je foto’s zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt.

Voor wanneer je veel waarde hecht aan wat meer opslagruimte, is de refurbished iPhone 7 de perfecte keuze. Je kunt namelijk kiezen voor een iPhone 7 32GB variant, maar ook voor de 128GB variant. Zo weet je zeker dat je altijd kunt genieten van al de prachtige herinneringen die je op beeld hebt vastgelegd. De iPhone 7 is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, namelijk in het zwart, rosegoud, zilver, rood, goud en gitzwart. Hierdoor zit er altijd een kleur tussen die bij jou past.

Het is dus geen wonder dat veel consumenten nog steeds kiezen voor de refurbished iPhone 7. Het toestel kan prima meekomen met de nieuwere types en is daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper.

Kies voor een refurbished iPhone 7 met het Keurmerk Refurbished

Voor veel consumenten was de kwaliteitsgarantie een valkuil wat betreft het kopen van een refurbished iPhone. Hierdoor is het Keurmerk Refurbished in het leven gebracht door Techniek Nederland. Je bent met het keurmerk verzekerd van dat een refurbished toestel betrouwbaar en van zeer hoge kwaliteit is. Elke refurbished device wordt geleverd met een garantietermijn van twee jaar.

Het keurmerk biedt consumenten zekerheid en vertrouwen wat betreft de kwaliteit van refurbished iPhones en andere refurbished Apple devices. Wij van FixjeiPhone vinden dat hoge kwaliteit altijd gegarandeerd dient te worden. Vandaar dat al onze refurbished devices voorzien zijn van het Keurmerk Refurbished, ook onze refurbished iPhone 7.

Twijfel je nog steeds om een refurbished iPhone 7 te kopen? FixjeiPhone beschikt ook over het Webshop keurmerk, wat inhoudt dat jij als consument beschermd wordt en veilig in onze webshop je refurbished iPhone kunt bestellen.

Wij hebben in totaal 99.404 positieve beoordelingen ontvangen van onze klanten, met een 9,2 als gemiddeld beoordelingscijfer. Hier zijn wij dan ook echt trots op en doen er alles aan om onze klanten altijd tevreden te houden!

Uitgebreid assortiment refurbished iPhones

Naast de refurbished iPhone 7 zijn er meer verschillende refurbished iPhones bij ons in het assortiment te verkrijgen. Al deze toestellen zijn voorzien van het Keurmerk Refurbished. Je bent hierdoor voorzien van de hoogste kwaliteit. Daarnaast krijg je ook 24 maanden garantie.

Bekijk hieronder de meest populaire refurbished iPhone modellen:

Welke accessoires krijg ik geleverd bij mijn refurbished iPhone 7?

Om meteen aan de slag te kunnen met je refurbished iPhone 7 is het handig dat je de belangrijkste accessoires direct bij je nieuwe aankoop geleverd krijgt. Bij een refurbished iPhone van FixjeiPhone ontvang je standaard (allemaal nieuw):

  • Gecertificeerde iPhone lightning kabel
  • Gecertificeerde iPhone adapter
  • iPhone tempered glass (voor goede bescherming)
  • iPhone hoesje (voor goede bescherming)
  • 2 jaar garantie

De refurbished iPhone 7 in drie gradaties

Bij FixjeiPhone wordt de refurbished iPhone 7 in meerdere gradaties aangeboden, namelijk in een A-grade, B-grade en een C-grade. Een A-grade refurbished iPhone is vaak kwalitatief wat beter dan een C-grade refurbished iPhone. Deze C-grade is perfect voor iemand die wil besparen op de aanschafprijs ten opzichte van een A-grade toestel en iets minder waarde hecht aan het feit dat het toestel lichte gebruikerssporen bevat. Met de aanschaf van een C-grade bespaar je al snel 60 euro extra.

Heb je vragen over een iPhone 7 refurbished? Neem dan contact op met een van onze klantenservice medewerkers. Zij staan klaar om jou te helpen voor wanneer je er niet uitkomt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord