Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished

FixjeiPhone Blogs

Onze laatste blog artikelen

Lekker alle blogs over het onderwerp ‘refurbished’ lezen die FixjeiPhone heeft geschreven de afgelopen jaren? Leuk voor wanneer je meer te weten wilt komen over het onderwerp refurbished en zeker erg interessant wanneer je overweegt om een Refurbished iPhone, MacBook of iPad te kopen!

Heb jij een idee voor een leuk blog? Stuur je suggestie naar onze klantenservice en wie weet staat jouw onderwerp er binnenkort tussen.

Laatste blogs

Welke iPhone heeft de beste camera?
Blogs Welke iPhone heeft de beste camera?
Je wilt mooie foto’s gaan maken maar welke iPhone camera maakt de mooiste foto’s en wat is het verschil tussen de camera’s op de iPhone? De iPhone XR heeft 1 camera, de iPhone X heeft er 2 en iPhone 11 Pro Max heeft er zelfs 3!
Lees blog

26 februari, 2021

Door Bas

De populairste refurbished iPhones
Refurbished De beste refurbished iPhones
Bijna elke type iPhone is wel refurbished te verkrijgen, maar welke refurbished iPhones zijn het meest populair? In dit blog geven wij jou hier graag antwoord op.
Lees blog

3 december, 2020

Door Ayoub

Blogs Face ID en Touch ID, wat is het verschil?
Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.
Lees blog

2 december, 2020

Door Ayoub

Refurbished De verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 8
Ben je opzoek naar een iPhone maar twijfel je tussen de iPhone 7 en de iPhone 8? Dan is het handig om de verschillen op een rijtje te zetten. Hier helpen wij jou graag mee!
Lees blog

27 november, 2020

Door Ayoub

Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone
Refurbished Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone
De refurbished iPhone is op dit moment razend populair in Nederland. Toch heerst er bij veel mensen nog steeds verwarring over de iPhone refurbished. FixjeiPhone wil hierin meer duidelijkheid creëren. In dit blog bespreken we daarom vragen die veel gesteld worden over de refurbished iPhone met daarop de antwoorden.
Lees blog

24 november, 2020

Door Ayoub

6 tips voor het beheren van je iCloud opslagcapaciteit
Blogs 6 tips voor het beheren van je iCloud opslagcapaciteit
Wanneer je opslag vol zit krijg je elke keer de melding dat je iCloud vol zit. Erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig zijn er meerdere manieren om je opslag te beheren. In dit blog zullen we 6 tips bespreken die jou zullen helpen bij het beheren van je opslagruimte.
Lees blog

6 november, 2020

Door Ayoub

Is een refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar?
Refurbished Is een refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar?
Een iPhone refurbished is een stuk goedkoper ten opzichte van een nieuwe iPhone, maar ook aan de nieuwere refurbished modellen hangt een flink prijskaartje. Vandaar dat steeds meer consumenten kiezen voor een wat ouder model, zoals de refurbished iPhone 7. Dit is de opvolger van de iPhone 6s. Maar is de refurbished iPhone 7 nog steeds bruikbaar? Wij vinden van wel en dat leggen we je graag uit!
Lees blog

5 november, 2020

Door Ayoub

14 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Refurbished 15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen!
Lees blog

28 oktober, 2020

Door Ayoub

Duurzaamheid en Refurbished iPhones gaan hand in hand in de strijd tegen e-waste
Refurbished Duurzaamheid en Refurbished iPhones gaan hand in hand in de strijd tegen e-waste
E-waste (elektronisch afval) is een groot probleem en dit probleem zal groter worden als wij er niets aan doen. Het is zelfs zo’n groot probleem dat vele landen hun e-waste verschepen naar minder ontwikkelde landen. Waar mensen deze elektronica, die schadelijke materialen bevatten, vaak zonder bescherming uit elkaar halen voor grondstoffen. Dus alle kleine beetjes helpen en een beter milieu begint bij jezelf.
Lees blog

27 oktober, 2020

Door Bas

Refurbished Is een Refurbished iPhone betrouwbaar? Dit moet je bekijken!
De vraag naar refurbished iPhones is de afgelopen jaren met maar liefst 50 procent toegenomen. Voor de meeste consumenten is de lagere prijs de belangrijkste factor om een refurbished toestel te overwegen. Waar de vraag stijgt neemt natuurlijk ook het aantal aanbieders toe, om aan de vraag te voldoen. Meer weten over wat een refurbished iPhone precies is?
Lees blog

19 oktober, 2020

Door Ramon

Keurmerk Refurbished
Nieuws FixjeiPhone ontvangt Keurmerk Refurbished
Per 1 juni 2020 is FixjeiPhone goedgekeurd om het Keurmerk Refurbished te mogen dragen. Hiermee is FixjeiPhone het zesde gerenommeerde bedrijf binnen de Nederlandse refurbished branche die refurbished toestellen met dit exclusieve Keurmerk Refurbished mag aanbieden. Een prestatie waar we super trots op zijn!
Lees blog

2 juni, 2020

Door Davey

Refurbished iPhones
Refurbished Tweedehands iPhone of refurbished?
Twijfel je over een Tweedehands iPhone of refurbished? 2021 is het jaar dat je niet meer alles altijd gloednieuw koopt. Want wij Nederlanders houden natuurlijk van geld besparen. Grofweg is een refurbished iPhone vaak 50% goedkoper dan wanneer je een nieuwe iPhone aanschaft.
Lees blog

9 april, 2019

Door Davey