Welke iPhone heeft de beste camera?

Welke iPhone heeft de beste camera?

Je wilt mooie foto’s gaan maken maar welke iPhone camera maakt de mooiste foto’s en wat is het verschil tussen de camera’s op de iPhone? De iPhone XR heeft 1 camera, de iPhone X heeft er 2 en iPhone 11 Pro Max heeft er zelfs 3!

comments0 Reacties
Welke iPhone heb ik?

Welke iPhone heb ik?

De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.

comments8 Reacties

De circulaire economie achter je iPhone, een beter milieu door te repareren

Wij strijden om de elektronische afvalberg te verkleinen en het creëren van een circulaire economie waarin mensen bewust zijn van elektronisch afval en zelf de levensduur verlengen van zijn of haar apparaat. In dit blog vertellen we jou graag meer over E-waste en hoe wij dit samen kunnen verminderen en uiteindelijk kunnen voorkomen.

comments0 Reacties

Welke iPhone heeft de beste batterij?

In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende iPhones op de markt gebracht. Vaak brengen de nieuw uitgebrachte iPhones veel upgrades met zich mee. Je kunt hierbij denken aan een betere camera, maar ook aan een betere batterij. Ben jij benieuwd naar welke iPhone de beste batterij heeft? In dit blog geven wij je graag antwoord op deze veelgestelde vraag.

comments0 Reacties
Alles over de iPhone 12

Alles over de iPhone 12

Wil je meer weten over de Apple iPhone 12? In dit blog nemen we jou mee door alle specificaties en andere belangrijke informatie.

comments0 Reacties

Face ID en Touch ID, wat is het verschil?

Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.

comments0 Reacties
iPhone 12 Pro teardown

iPhone 12 Pro teardown en reparatie tips!

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de binnenkant van de iPhone 12 Pro. In deze teardown van de iPhone 12 Pro demonteren we alle onderdelen uit de iPhone…

comments0 Reacties

iPhone batterij kalibreren

De iPhone is een geweldig apparaat met een opmerkelijke goede batterijduur doordat het apparaat goed omgaat met zijn stroom. Helaas ervaart niet elke gebruiker de topprestaties van de…

comments35 Reacties
iPhone 12 teardown

iPhone 12 teardown en alles wat je moet weten

In deze iPhone 12 teardown wordt het toestel natuurlijk uit elkaar gehaald. Wij zouden FixjeiPhone niet zijn als we het toestel ook niet weer in elkaar zouden zetten….

comments0 Reacties
14 redenen om een refurbished iPhone te kopen

15 redenen om een refurbished iPhone te kopen

Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen! 

comments0 Reacties