iPhone

FixjeiPhone Blogs

Onze laatste blog artikelen

Ben je opzoek naar belangrijke informatie omtrent de Apple iPhone? Bekijk hieronder dan onze vele iPhone gerelateerde blogs. Je vindt hier informatie over de hardware en de belangrijke verschillen tussen bepaalde type iPhones.

Bekijk hieronder onze informatieve iPhone blogs!

Laatste blogs

Kortsluiting in je iPhone
Handleidingen Kortsluiting in je iPhone
Kortsluiting in je iPhone wordt vaak genoemd door iPhone reparatie bedrijven maar wat is het nou precies? Als consument of professional is het belangrijk om meer over kortsluiting in je iPhone te weten zodat je de juiste keus kunt maken voor je defecte iPhone.
Lees blog

5 juli, 2021

Door Davey

iPhone iPhone wordt warm? 6 oplossingen voor oververhitting
De iPhone die wij dagelijks gebruiken, presteert op zijn best tussen 0 en 35 graden Celsius. Wanneer je iPhone warmer wordt dan 35 graden, is er een grote kans dat het toestel eerst moet afkoelen. Op je scherm zal er een temperatuurmelding tevoorschijn komen. Bepaalde functies, zoals het gebruiken van de flits, vallen (eerder) uit en werken pas weer wanneer het toestel volledig is afgekoeld.
Lees blog

29 juni, 2021

Door Ramon

Welke iPhone heeft de beste camera?
Blogs Welke iPhone heeft de beste camera?
Je wilt mooie foto’s gaan maken maar welke iPhone camera maakt de mooiste foto’s en wat is het verschil tussen de camera’s op de iPhone? De iPhone XR heeft 1 camera, de iPhone X heeft er 2 en iPhone 11 Pro Max heeft er zelfs 3!
Lees blog

26 februari, 2021

Door Bas

Welke iPhone heb ik?
iPhone Welke iPhone heb ik?
De vraag “Welke iPhone heb ik?” krijgen wij dagelijks en hier geven wij dan ook graag antwoord op. Daarom dat wij dit uitgebreide artikel hebben gemaakt om jou te helpen.
Lees blog

4 februari, 2021

Door Bas

Duurzaamheid De circulaire economie achter je iPhone, een beter milieu door te repareren
Wij strijden om de elektronische afvalberg te verkleinen en het creëren van een circulaire economie waarin mensen bewust zijn van elektronisch afval en zelf de levensduur verlengen van zijn of haar apparaat. In dit blog vertellen we jou graag meer over E-waste en hoe wij dit samen kunnen verminderen en uiteindelijk kunnen voorkomen.
Lees blog

2 februari, 2021

Door Ramon

Blogs Welke iPhone heeft de beste batterij?
In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende iPhones op de markt gebracht. Vaak brengen de nieuw uitgebrachte iPhones veel upgrades met zich mee. Je kunt hierbij denken aan een betere camera, maar ook aan een betere batterij. Ben jij benieuwd naar welke iPhone de beste batterij heeft? In dit blog geven wij je graag antwoord op deze veelgestelde vraag.
Lees blog

24 december, 2020

Door Ayoub

Alles over de iPhone 12
Blogs Alles over de iPhone 12
Wil je meer weten over de Apple iPhone 12? In dit blog nemen we jou mee door alle specificaties en andere belangrijke informatie.
Lees blog

23 december, 2020

Door Ayoub

Blogs Face ID en Touch ID, wat is het verschil?
Touch ID en Face ID wat zijn deze verificatiemethodes en wat zijn de verschillen tussen beide? In dit blog gaan we je antwoord geven op deze twee veelgestelde vragen.
Lees blog

2 december, 2020

Door Ayoub

iPhone 12 Pro teardown
iPhone 12 Pro reparatie iPhone 12 Pro teardown en reparatie tips!
We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de binnenkant van de iPhone 12 Pro. In deze teardown van de iPhone 12 Pro demonteren we alle onderdelen uit de iPhone en geven we tips waarbij je moet opletten wanneer je de iPhone 12 Pro uit elkaar gaat halen. De iPhone 12 Pro is uitgebracht in 2020 en […]
Lees blog

24 november, 2020

Door Davey

Handleidingen iPhone batterij kalibreren
De iPhone is een geweldig apparaat met een opmerkelijke goede batterijduur doordat het apparaat goed omgaat met zijn stroom. Helaas ervaart niet elke gebruiker de topprestaties van de batterij. Het is daarom essentieel om de batterij regelmatig te kalibreren. Experts geven aan dat je er verstandig aan doet om de batterij 1 keer in de […]
Lees blog

14 november, 2020

Door Davey

iPhone 12 teardown
iPhone 12 reparatie iPhone 12 teardown en alles wat je moet weten
In deze iPhone 12 teardown wordt het toestel natuurlijk uit elkaar gehaald. Wij zouden FixjeiPhone niet zijn als we het toestel ook niet weer in elkaar zouden zetten. De iPhone 12 is één van de nieuwste iPhones die Apple dit jaar heeft uitgebracht en we zijn razend nieuwsgierig hoe deze iPhone 12 er van de […]
Lees blog

5 november, 2020

Door Davey

14 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Refurbished 15 redenen om een refurbished iPhone te kopen
Twijfel je nog om een refurbished iPhone te kopen? Deze 14 redenen gaan jou overtuigen om een refurbished iPhone te kiezen!
Lees blog

28 oktober, 2020

Door Ayoub