iPad mini 2 reparatie tarieven

Is je iPad mini 2 kapot? Gelukkig kan het reparatie team van FixjeiPhone je iPad mini 2 repareren! Tijdens de reparatie maken wij altijd gebruik van iPad mini 2 onderdelen van hoge kwaliteit, zo kan je erop vertrouwen dat de kwaliteit van de onderdelen en de reparatie goed is en zal je iPad weer als tevoren functioneren.

iPad mini 2 laten repareren door FixjeiPhone

Werkt jouw iPad mini 2 niet meer, is je iPad mini 2 scherm beschadigd of werkt een onderdeel niet meer goed? Laat je iPad mini 2 dan door Fixjeiphone repareren, wij repareren je iPad mini 2 met onderdelen van hoge kwaliteit en geven standaard 3 maanden garantie op iedere iPad 2 mini reparatie.

iPad mini 2 reparatie tarieven

Scherm

Is je iPad mini 2 scherm kapot? FixjeiPhone kan je iPad mini 2 scherm vervangen zodat je scherm weer helemaal heel is!

1 dag

€ 129,-

3 maanden garantie

LCD

Het LCD zit los van het scherm. Wanneer je iPad mini 2 problemen is het ook noodzakelijk om het LCD te vervangen.

1 dag

€ 199,-

3 maanden garantie

Software herstel

Moet je iPad mini 2 worden hersteld in DFU mode of wil je een reservekopie laten maken? Wij kunnen dit doen voor je iPad mini 2, zo kan je weer van je iPad genieten!

1 dag

€ 19,-

3 maanden garantie

Schade rapport

Is je iPad mini 2 kapot en kan deze niet meer worden gemaakt?
Wij kunnen een schade taxatierapport voor je maken zodat je deze als bewijs bij je verzekering kunt indienen.

1 dag

€ 29,-

3 maanden garantie

Overige reparaties

Neem voor overige reparaties eerst contact met ons op.

1 dag

Op aanvraag

3 maanden garantie

Vaak is je iPad mini 2 verzekerd

Meestal dekt de inboedel verzekering je iPad mini 2 reparatie. Wij raden aan om voor je reparatie altijd even contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om dit te bespreken.

No cure, no pay!

No cure, no pay houdt in dat als wij je iPad mini 2 niet kunnen repareren er dan ook geen kosten aan de reparatie verbonden zijn. Ook zijn er geen onderzoekskosten bij Fixjeiphone, u betaalt alleen wanneer wij het defect niet kunnen repareren. Voor de opstuur service geldt hetzelfde alleen vragen wij wel €8,60 retour kosten wanneer de iPad niet gerepareerd kan worden.

Zelf je iPad mini 2 repareren?

Steeds meer klanten willen zelf zijn iPad mini 2 gaan repareren en dit vinden wij super om te horen! Als je zelf je iPad mini 2 wilt repareren dan moet je altijd goed opletten met wat je doet, bekijk goed onze reparatie video’s en handleidingen. Bij het repareren van de iPad 2 moet je goed opletten dat je goede iPad mini 2 onderdelen gebruikt van hoge kwaliteit. In onze webshop vind je iPad 2 onderdelen van hoge kwaliteit, slechte (namaak) onderdelen kunnen de iPad mini 2 beschadigen en raden we absoluut niet aan.